KRONO Robert Piesik

01 marca 2015
Gdy za oknem świeci słońce, a temperatura przekracza kilkanaście stopni, chętnie spędzamy jak najwięcej czasu na świeżym powietrzu. Szkoda każdej chwili przyjemnego ciepła, które pozytywnie nastraja nas na cały rok. Taka pogoda sprzyja jedzeniu na zewnątrz.

Ponadto oferowane przez nas namioty zapewniają Państwa gościom pełen komfort, a obsługa grilla profesjonalnie przygotuje i poda smaczne potrawy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GRILL z obsługą

 

Grill posiada atest żywnościowy PZH, a jego spory rozmiar

pozwala na szybkie podawanie potraw bez obawy o ich przypalenie.

Obsługa dysponuje aktualnymi badaniami sanepidowskimi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rodzaje dań z grilla

 

Podawane przez nas potrawy są najwyższej jakości, zawsze          

świeże i odpowiednio przechowywane w specjalnych lodówkach

podczas trwania uroczystoś

 

 

  • karkówka + sos

 

Zaopatrujemy się w świeże i sprawdzone mięso w chojnickiej hurtowni "STEK".

Sami marynujemy stosując odpowiednie i dedykowane przyprawy.

Nie używamy mięsa marketowego.

 

 

 

 

 

 

  • kiełbasa + sos

 

Wysokomięsna, smaczna kiełbasa z masarni "Gierszewski" z Brus.

 

Nie używamy tanich kiełbas marketowych po których

zostaje tylko sama skóra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • pstrąg tęczowy

 

Pochodzący z "ZHP Mylof" świeży i apetyczny pstrąg.

Ryba o odpowiedniej wielkości wcześniej przyprawion

 

a z czosnikiem, cebulką, koperkiem. Zawinięta w folię aluminiową. To prawdziwy przysmak, którym zaskoczysz swoich gości!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ponadto w każdym zestwie

 

 

  • soczysta surówka

 

Świeże i w wielu smakach surówki z firmy "Grześkowiak"

dodajemy do każdego zestawu.

Przeważnie posiadamy podczas uroczystości

2-3 rodzaje do wyboru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • bułka

 

Wypiekane w dniu uroczystości chrupiące bułki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • zestaw

(talerzyk + sztućce, + ew. styropianowe lub plastikowe kubki)

 

 

Certyfikowane sztućce i talerzyk. W sytuacji gdy podawana jest

również kawa to dokładamy styropianowe lub tekturowe kubeczki,

które nie nagrzewają się.